Un sistem școlar complet

EduPage este un sistem de management școlar bazat pe cloud, complet integrat cu programul nostru de planificare calendaristică ce domină la nivel mondial. Un orar bun este crucial pentru majoritatea activităților școlare – de la introducerea programei, urmărirea prezențelor, rezervarea sălilor, atribuirea temelor pentru acasă și până la învățarea online. Întrucât orarul se schimbă zilnic, integrarea unitară cu celelalte activități ale școlii este vitală. EduPage pune la dispoziție multe funcții; pot fi folosite doar o parte dintre ele, însă adevărata armonie vine din folosirea a cât mai multe dintre acestea sau, în mod ideal, a tuturor.

edupage laptop


 
edupage orar

Orar

aSc TimeTables este cel mai important program din lume în crearea orarelor școlare. Construit pentru a îndeplini cerințele a mii de școli din peste 170 de țări. Este foarte puțin probabil să nu aibă un răspuns care să se potrivească nevoilor specifice ale școlii dvs. 

Registrul clasei

Registrul clasei de pe EduPage reflectă schimbările care apar în orar, cele legate de supliniri și de evenimente. Trebuie doar să alegeți subiectul lecției din planul de lecții și să verificați prezența elevilor. Sarcinile administrative s-au transformat dintr-un lucru plictisitor într-o activitate utilă. Părinții sunt mai bine informați referitor la ceea ce au învățat copiii lor. Îi vor putea ajuta cu subiectele mai dificile.

edupage catalog


 
edupage orar

Note

Acordați-le elevilor note, puncte, procente. Elevii și părinții lor vor primi imediat pe telefonul mobil o notificare referitoare la introducerea unei noi note. Cu ajutorul setărilor noastre flexibile puteți stabili reguli obiective necesare pentru a estima importanța unui anumit exercițiu pentru nota finală. Mediile și notele finale sunt calculate automat. 

Frecvență

Părinții vor să fie la curent cu felul în care copiii lor frecventează cursurile. Anunțați-i când copiii lor ajung sau pleacă de la școală. Simplificați-vă munca de a ține socoteala orelor în care se înregistrează absențe.

edupage absențe


 
edupage raport

Creator de rapoarte

EduPage generează o varietate de rapoarte necesare pentru școala dvs. sau pentru raportările necesare autorităților. Acestea reprezintă o combinație de date cumulative și liste detaliate. 

Părinții

Puteți ține părinții la curent cu ceea ce se întâmplă la școală. EduPage le poate trimite notificări automate despre frecvența și notele copilului lor. Astfel, părinții își pot ajuta copiii și nu vor mai exista plângeri cauzate de lipsa de informație.

edupage notificari
 

Accesează Edupage

Google Play App Store Web Site